Bedrijfs- en eventcatering en startups


Een divers aanbod van cateraars met verschillende pure smaken !

In de ‘Foodlab nation community’ zijn lokale ondernemers aangesloten die vanuit hun passie en enthousiasme lekkere gerechten maken. Door de diversiteit en door hun herkomst maken ze authentieke maaltijden met pure smaken want ze koken met producten die ze kennen. Door de bedrijfscatering hebben ze gelijk een mooie financiële start en daarmee zekerheid om hun onderneming met aandacht te laten groeien.

Wie kookt er vandaag onder het dak van Foodlab nation ?

  • Jacquet catering & events , bedrijfs- en eventcatering op locatie
  • Traiteurs en kookateliers
  • Startups

Zekerheid in kwaliteit, authenticiteit en service !

Door de ervaring van ‘Foodlab nation’ in cateringopdrachten kunnen de koks zich toeleggen op het bereiden van de heerlijkste gerechten. Er is één aanspreekpersoon en 1 factuur om alles gemakkelijk te houden voor de klanten. Doordat aankopen bij een breed aanbod van lokale geaccrediteerde leveranciers gebeurt, kan duurzaamheid, kwaliteit en concurrentiële aankoopprijs hand in hand gaan.

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Lokale duurzame producten en lokale leveranciers uit lokale landbouw en veeteelt

Deeleconomie

Bewust omgaan met energie en water

No waste en nauwkeurig afvalbeleid

HELP ONS OM ONZE VOETAFDRUK OP HET MILIEU EN VOEDSELVERSPILLING TE BEPERKEN !

Jaarlijks verspillen we een vierde van ons voedsel ! Voedselverspilling in de horeca vindt zowel plaats in de keuken als bij de gast. Een groeiend aantal horecaondernemers zet zich in om zo min mogelijk voedsel weg te gooien.