Wie zijn we en waar vind je ons ?


Hoi

Ik ben Nikolaj Jacquet , zaakvoerder van het gelijknamige Jacquet catering & events. Eigenlijk ben ik het resultaat van een samenloop van omstandigheden, van mijn omgeving, van mijn interesses en van mijn eigen keuzes. Keuzes welke je maakt doorheen je levensloop en die je grotendeels zelf in de hand hebt. Samen met mijn echtgenote hebben we ons bedrijf al meer dan 14 jaar opgebouwd.

Beginnen…

Het ontstaan van onze ondernemingen ligt steeds in de bedrijfscatering, eventcatering en het leveren van traiteurdiensten. Onze eerste stappen als traiteur voor particulieren en bedrijven waren niet echt rendabel te noemen. We werkten keihard en hadden enkel oog voor de kwaliteit , het eindproduct en de tevredenheid van onze klanten. Iedereen doorloopt deze fase en die is onmisbaar voor een startende ondernemer. De tevredenheid bij jouw klant is op dat moment het belangrijkste. Om in de sector het hoofd boven water te houden, is echter meer nodig.

Tellen, rekenen en berekenen en luisteren naar de klant ! Je moet leren je klant en zijn/haar wensen te ‘lezen’. Dat doe je door je goed voor te bereiden op een gesprek. In dat gesprek toets je naar de wensen en het budget van de klant, maar bekijk je ook de mogelijkheden en beperkingen van de locatie.

Helaas hangt er aan het bereiden van lekkere maaltijden en het aanbieden van jouw creaties ook een prijskaartje. Je moet weten wat alles kost en je moet dit samen brengen in een verkoopprijs die voor jou een bepaalde winst oplevert en die voor de klant aantrekkelijk is. Veel creatievelingen lijken het woord “winst” eerder als ‘vies’ of ‘niet belangrijk’ te bekijken. Toch ligt hierin het voortbestaan van jouw onderneming !

Bij Foodlab nation start je onder een dak waar we jou ondersteunen in de verschillende aspecten van de bedrijfs-en eventcatering, maar ook in het uitbouwen van bvb jouw dark kitchen of ander foodconcept.

Waar vind je ons ?

Foodlab nation is gelegen in de kmo-zone ‘Mallekot’ te Ondernemersstraat 2 , Unit S te 2500 Lier. Van zodra je via de Ring van Lier de kmo-zone ‘Mallekot’ binnenrijdt, ben je in de Mallekotstraat. Je rijdt verder door tot je aan ‘Vloebergs Zonwering’ komt en daar rijd je een klein zijstraatje in, dat je tot de locatie van Foodlab nation brengt.

Foodlab nation – Google Maps

https://www.google.com/maps/place/Foodlab+nation/@51.1443324,4.5600321,15.52z/data=!4m6!3m5!1s0x47c3fd4a828bea11:0xfc6285515fa4b66e!8m2!3d51.1449035!4d4.5595119!16s%2Fg%2F11tg8kwv4p